Sortiment

Sortiment

Vårt sortiment

I Kullzénskas eget bageri bakar vi allt ifrån bullar och kakor till matpajer och bröd. 
När vi letar efter råvaror tittar vi främst efter sådant som är nära och schysst producerat för människa, djur och miljö. Vi har ett stort intresse för växtbaserad bakning och har därför alltid veganska alternativ att erbjuda i både mat- och fikaväg. 
Förutom våra söta bakverk serverar vi varma och kalla smörgåsar, sallader, dagens varma i form av matpaj, soppa eller gryta och både klassisk och matig våffla. Det vi är allra mest kända för är våra många olika sorters bärpajer; de har till och med blivit omnämnda i New York Times!

Kullzenska mototskaka

Vår filosofi

Vårt utbud följer årets säsonger och vi reserverar oss därför för variationer av menyn. För att värna om vår planet undviker vi svinn i så stor mån som möjligt och det kan därför vara lite glesare i disken fram emot kvällen. Något gott finns det dock alltid! Både frukost och lunch, bröd, fikabröd och kaffe går fint att köpa med sig härifrån i klimatsmarta förpackningar. Varma klämsmörgåsar

Information kommer inom kort. Välkommen att kontakta oss om du har frågor. 

Smörgåsar

Information kommer inom kort. Välkommen att kontakta oss om du har frågor. 

Smulpajer

Information kommer inom kort. Välkommen att kontakta oss om du har frågor. 

Beställ från oss

Vi tar gärna emot beställningar till både små och stora sällskap.
Vill du beställa något går det att ringa oss på 0480-28882. Vi svarar i telefon tisdag-söndag under öppettider om inget annat anges här. Vid stora beställningar behöver vi ett par dagars framförhållning för att kunna ge er bästa möjliga service. Kontakta oss för att göra en beställning.

Smörgås kullzenska